Dag 1 op de campus - Reisverslag uit Smithfield, Verenigde Staten van Justine Hoed - WaarBenJij.nu Dag 1 op de campus - Reisverslag uit Smithfield, Verenigde Staten van Justine Hoed - WaarBenJij.nu

Dag 1 op de campus

Door: Justine

Blijf op de hoogte en volg Justine

19 Juli 2010 | Verenigde Staten, Smithfield

Vandaag was nog een vrije dag, maar alsnog vroeg uit bed gekropen. Eerst niet echt veel gedaan, maar daarna met andere Nederlanders, Duiters, Zwitsers en Brazilianen bij elkaar gaan zitten in het gras. Nog even gezwommen maar daar was niet veel aan. Daarna was het etenstijd. Er werden nog de films Twilight en New Moon gedraaid, maar daar had ik geen zin in. Na het eten nog met een paar anderen vollybal gespeeld en verder moet ik nog even zien wat ik de rest van de avond ga doen. Morgen kennismaking met de docenten en een rondleiding

xoxo

• 19 Juli 2010 - 17:40

Mama:

Klinkt allemaal heel relaxed.Ik kwam vanavond thuis en zag je fiets in de garage en dacht, Justine is ook thuis,moet er nog erg aan wennen. Ga zoeven bij Tineke koffie drinken, zij gaan donderdag met vakantie.
    Dag meid, liefs mama

• 19 Juli 2010 - 18:38

Tineke, Siebe,kids:

He justine, via je moeder je website gevonden. Leuk je zo te volgen. We hopen dat je echt gaat genieten van je grote avontuur en veel ervaringen opdoet. We houden de website in de gaten.

Liefs Siebe Tineke Matis Joas en Ninthe

• 01 Augustus 2010 - 21:37

Nazmul:

Had jij geen zin in Twilight en New Moon!!!!! OMG :P Hoe komt dit nou? ::P

Heerlijk al die culturen <3

Justine

Mijn naam is Justine, ik ben student Communicatie aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ik hou van reizen en het liefst zo ver mogelijk, dit met veel support van mijn omgeving. Er wordt vaak gezegd: 'Moet je doen, nu kan het nog. Straks zit je vast aan een baan en gebeurd het bijna niet meer'. Daarom grijp ik graag alle kansen die ik hiervoor krijg met twee handen beet. Op mijn Waarbenjij.nu zul je al mijn grote reizen terug vinden. UPDATE: Ik ben gestopt met bloggen op Waarbenjij.nu. Voor al mijn oude en nieuwe reizen ga naar: www.checkinjustine.wordpress.com

Actief sinds 03 Juli 2010