Karaoke avond - Reisverslag uit Smithfield, Verenigde Staten van Justine Hoed - WaarBenJij.nu Karaoke avond - Reisverslag uit Smithfield, Verenigde Staten van Justine Hoed - WaarBenJij.nu

Karaoke avond

Door: Justine

Blijf op de hoogte en volg Justine

20 Juli 2010 | Verenigde Staten, Smithfield

Wat gebeurd er als je 300 jongeren van over de hele wereld die elkaar niet kennen bij elkaar zet met een karaokeset?

Nou het dak ging eraf gisteravond. Ik ben schor van het zingen en ben ook niet de enige. We wilden met alle Nederlanders ´Het is een nacht` zingen, maar in plaats daarvan werd het ´I´m walking on sunshine´, maar iedereen zong met elkaar mee. We eindigden met ´Thriller`, waar we met z´n alle in een grote kring dansend en zingend eindigden.

foto´s en filmpjes (helaas zonder geluid - ik heb weer eens een camera in m´n handen XD)

xoxo

• 20 Juli 2010 - 14:26

Monica:

klinkt super meis!
    x

• 20 Juli 2010 - 15:32

Mam:

Ben nog niet gewend aan het tijdeverschil, dacht dat vanavond de karaoke was. Wat een plezier hebben jullie gehad. Wordt blij van je bericht. XX mama

• 20 Juli 2010 - 20:19

Tante Ger:

Even alle berichten gelezen. Zo nu ben ik weer bij. Klinkt goed allemaal. Groetjes!!!!

• 01 Augustus 2010 - 21:40

Nazmul:

Jeeeh, dat klinkt heerlijk en vrolijk. I'm walking on sunshine my whole life through.
    Maar als ik de temperaturen zien, waarin jij nu ziet, geloof ik dat jij dat ook hebt :P

Justine

Mijn naam is Justine, ik ben student Communicatie aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ik hou van reizen en het liefst zo ver mogelijk, dit met veel support van mijn omgeving. Er wordt vaak gezegd: 'Moet je doen, nu kan het nog. Straks zit je vast aan een baan en gebeurd het bijna niet meer'. Daarom grijp ik graag alle kansen die ik hiervoor krijg met twee handen beet. Op mijn Waarbenjij.nu zul je al mijn grote reizen terug vinden. UPDATE: Ik ben gestopt met bloggen op Waarbenjij.nu. Voor al mijn oude en nieuwe reizen ga naar: www.checkinjustine.wordpress.com

Actief sinds 03 Juli 2010