Go redsox :P - Reisverslag uit Smithfield, Verenigde Staten van Justine Hoed - WaarBenJij.nu Go redsox :P - Reisverslag uit Smithfield, Verenigde Staten van Justine Hoed - WaarBenJij.nu

Go redsox :P

Door: Justine

Blijf op de hoogte en volg Justine

21 Juli 2010 | Verenigde Staten, Smithfield

Vandaag naar een wedstrijd van de redsox geweest. (baseball). In het begin was het leuk, er werd veel op muziek geklapt en een aantal studenten uit Brazilie probeerden zoveel mogelijk mensen mee te laten doen met de wave :P. Tot het de 4e inning was, toen begon het saai te worden. We bleven ook maar tot de 7e, maar in die tijd had de tegenpartij al 10 mensen binnen, alhoewel de redsox een homerun maakten.

Gister ook nog naar de mall geweest. Ben even binnen gelopen bij Claire´s (voor de mensen die dit niet weten. Claire´s is GEWELDIG :P) en ja de eerste nieuw paar hoge hakken zijn al gekocht. XD.

Morgen gewoon les en EF Boston Staff Visit, al heb ik geen idee wat dat inhoud.

xoxo

• 21 Juli 2010 - 21:59

Heerco:

OH GOD NEE, nog meer hakken!? ,hopelijk geen sleehakken..

• 22 Juli 2010 - 06:37

Mama:

Het was te verwachten dat er snel nieuwe hoge hakken zouden komen, door het gewicht van de koffer kon er bijna niets mee worden genomen. Je hebt een jaar de tijd om te bedenken hoe het allemaal weer terug moet ( ha ha)Loop lekker op je nieuwe schoenen, liefs mama

• 22 Juli 2010 - 14:38

Monica:

claire's is idd geweldig :)
    klinkt weer goed!
    x

• 22 Juli 2010 - 15:01

Alice Swinkels:

Ha nichtje! jammer dat wij je afscheid gemist hebben (maar onze vakantie was wel super!)Maar ik kan je nu zo mooi volgen! Klinkt super leuk en het lijkt er op dat je al aardig je draai gevonden hebt! Geniet ze! Liefs Alice

• 22 Juli 2010 - 20:31

Mama:

Papa zegt dat je niet je T Mobile nummer moet gebruiken, veel te duur. Gebruik het alleeen het andere nummer. XX mama

• 01 Augustus 2010 - 21:42

Nazmul:

AAAAAAAAAAAAAAAHH Claire's!!! xD Hoe groot was die? :P

• 01 Augustus 2010 - 21:43

Nazmul:

Het enige leuke aan baseball zijn die leuke, gespierde mannen in pakjes :P

Justine

Mijn naam is Justine, ik ben student Communicatie aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ik hou van reizen en het liefst zo ver mogelijk, dit met veel support van mijn omgeving. Er wordt vaak gezegd: 'Moet je doen, nu kan het nog. Straks zit je vast aan een baan en gebeurd het bijna niet meer'. Daarom grijp ik graag alle kansen die ik hiervoor krijg met twee handen beet. Op mijn Waarbenjij.nu zul je al mijn grote reizen terug vinden. UPDATE: Ik ben gestopt met bloggen op Waarbenjij.nu. Voor al mijn oude en nieuwe reizen ga naar: www.checkinjustine.wordpress.com

Actief sinds 03 Juli 2010