School - Reisverslag uit Gorham, Verenigde Staten van Justine Hoed - WaarBenJij.nu School - Reisverslag uit Gorham, Verenigde Staten van Justine Hoed - WaarBenJij.nu

School

Door: Justine

Blijf op de hoogte en volg Justine

07 September 2010 | Verenigde Staten, Gorham

Oke, eerste schoolweek overleeft en het begin was niet echt wat ik had verwacht. We begonnen dinsdag, waar ik m'n rooster en nog een paar andere dingen kreeg. Daarna in de aula een korte speech van het schoolhoofd en daarna begonnen de lessen. Dit alles kwam bij mij over als: Welkom op Gorham Higschool en je red je reet maar. In zo'n geval voel je je heel erg KUT. Dus heb ik al vrienden gemaakt, nee nog niet echt, ik begin de gezichten te herkennen, want elke les die ik heb, volg ik met andere mensen, maar het is een begin.
Om het toch nog een beetje leuk te houden hier is mijn rooster voor het eerste semester:
Studio Art
Women's History
Concert Choir
Study Hall
Study Hall (dit word nog veranderd)
Engilsh 12 Advanced (De school denkt zeker dat ik slim ben om me in de gevorderde klas te zetten)
AP American History (mijn geschiedenis boek is net zo zwaar als mijn tas met boeken en rotzooi op mijn school in Nederland en ik had een hoop rotzooi bij me die ik niet nodig had)
Homeroom.
Verder zijn de lessen wel leuk en ik heb vandaag m'n Macbook gekregen, maar snap nog niet helemaal hoe dat ding werkt.
Vrijdag hadden we ook vrij en gister ook, omdat het gister Laborday was, maar ik heb eigenlijk geen idee wat er op Laborday is gebeurt XD.
Volgende week SpiritWeek.

XOXO

ps: ik heb m'n haar bruin geverfd.:D

• 08 September 2010 - 14:49

Lisanne:

he heb de fotos van afgelopen weken gezien, echt fantastisch (jaloerzz!) je bent gewoon in Boston geweest!! ik hoop dat je volgende schoolweek wat beter word. je ontmoet vast ook nog wel aardige mensen maarja niet iedereen is zo aardig als in nederland:) Is het heel erg anders dan hier?? de mensen, de cultuur?
    Nouja ik hoop dat je het straks leuker gaat vinden op school.

liefs lisanne

je vakkenpakket lijkt trouwens wel super:)

• 09 September 2010 - 15:04

Tante Ger:

Dat zoek ik even op.Labor Day
    Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
    1882 Labor Day is een feestdag in de Verenigde Staten en Canada, gehouden op de eerste maandag in september, ter ere van arbeiders. De eerste vieringen zijn terug te voeren op een parade die op 5 september 1882 in New York City werd gehouden door de Knights of Labor vakbond. Sinds 1887 is het een jaarlijks terugkerende feestdag.

Labor Day moet niet verward worden met de in veel andere landen gevierde Dag van de Arbeid op 1 mei hoewel er wel pogingen zijn gedaan door vakbonden in de VS om de datum van Labor Day gelijk te laten vallen met de in andere landen gebruikelijke datum.

Het Labor Day Weekend, het eerste weekeinde in september, wordt wel beschouwd als het onofficiële einde van het zomerseizoen.

• 13 September 2010 - 07:39

Tineke:

He Justine
    Dat met die vrienden komt vanzelf,ze zijn het gewoon anders gewend. Ik hoop dat je tweede week beter wordt en de derde week nog beter etc

groetjes Tineke en natuurlijk ook van Siebe, matis, joas en ninthe

Justine

Mijn naam is Justine, ik ben student Communicatie aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ik hou van reizen en het liefst zo ver mogelijk, dit met veel support van mijn omgeving. Er wordt vaak gezegd: 'Moet je doen, nu kan het nog. Straks zit je vast aan een baan en gebeurd het bijna niet meer'. Daarom grijp ik graag alle kansen die ik hiervoor krijg met twee handen beet. Op mijn Waarbenjij.nu zul je al mijn grote reizen terug vinden. UPDATE: Ik ben gestopt met bloggen op Waarbenjij.nu. Voor al mijn oude en nieuwe reizen ga naar: www.checkinjustine.wordpress.com

Actief sinds 03 Juli 2010