Kerstmis komt eraan
Door: Justine
Blijf op de hoogte en volg Justine
21 December 2010 | Verenigde Staten, Gorham
Ik heb bijna alle kerstcadeaus gekocht en het weer heeft hier eindelijk besloten om het te laten sneeuwen :). We hebben buiten in de tuin een mini ijsbaan staan, waar Mitchel zijn hockey op kan oefenen en hij heeft er vorige week eindelijk op geschaatst.
Ik weet niet of ik het al gemeld heb, maar voor d eerste term sta ik op de Honor roll van school met mijn pretpakket :P. Mijn laagste cijfer is een 85 op AP U.S. History en mijn hoogste een 100 op Women's history en Vocal Auditions Prep. Verder heb ik en 90 op English 12 Advanced, een 98 op Studio Art en een 97 op Concert Choir. Iets wat in Nederland nooit zou gebeuren :P.
Vorige zondag winterconcert gehad van school, waar ik heb gezongen met de Concert Choir en de Chamber Singers. Verder speelde de schoolband en ik was blij dat het zingen tijdens het concert beter ging dan in de klas :P. Maar het was wel leuk.
Ik heb niet als in Nederland twee weken vakantie, maar hoef morgen alleen nog maar naar school tot 3 januari. Vanavond poffertjes maken om mee te nemen naar school voor het kerstfeestje dat we houden bij Engels :).
Verder heb ik twee vingers verbrand met een lijmpistool bij Studio Art. Dat was weer fijn en mijn leraar vertrouwt me geen andere apparaten meer toe XD :P.
Weet verder nog niet echt wat op de planning staat als mijn ouders hier zijn, dus ik heb verder niet veel meer te vertellen.
Vrolijk Kerstfeest.
XOXO
Justine
21 December 2010 - 18:47
Lisanne:
hey geweldig voor je dat je ouders komen! fijne kerst en gelukkig nieuw jaar! -
22 December 2010 - 18:17
Kristiaan:
hey net je verhaaltje gelezen leuk dat je ouder langs komen:) jij ook vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar:D -
25 December 2010 - 14:18
Siebe Tineke Kids:
Fijne feestdagen voor jou en je familie. Wat vervelend dat Evertjan de bof heeft, wens hem veel beterschap en heb je fijne tijd met je ouders!
Matis is ook ziek, maar knapt nu weer een beetje op. Verder is het hier rustig.
Groet Tineke en Siebe en kinderen